ThinkPad Ailesi

12-04-2023 11:19
ThinkPad Ailesi

ThinkPad, Lenovo'nun dizüstü bilgisayar serisidir ve özellikle iş dünyası kullanıcılarına yönelik olarak tasarlanmıştır. ThinkPad serisi, öncelikle IBM tarafından 1992 yılında piyasaya sürüldü ve 2005 yılında Lenovo, IBM'in kişisel bilgisayar bölümünü satın alarak ThinkPad markasının sahibi oldu.


ThinkPad dizüstü bilgisayarlar, dayanıklılık, güvenilirlik ve performans açısından endüstri standartlarını belirleyen ürünler olarak kabul edilir. Karbon fiber ve magnezyum alaşımlı gövdeleri, şok emici yapıları ve su dirençli klavyeleri ile ünlüdürler. 

 


                 Sınır tanımayan inovasyon

 


360° dönebilen menteşe - En yüksek düzeyde esneklik 


Masanıza bir şekilde yapışık yaşamıyorsunuz, bu nedenle böyle davranmayan bir bilgisayara ihtiyacınız var. Şasisi hafif fakat performansı yüksek ikisi bir arada Yoga dizüstü bilgisayarlar, siz nasıl isterseniz öyle çalışır. 360 derece dönen menteşeyle, istediğiniz çalışma stiline uyum sağlıyor.

 


Sessiz & serin - Isınmanın önüne geçer

 

Aşırı ısınmayı önlemek ve daha sessiz bir deneyim sunmak amacıyla bilgisayarlarımıza Akıllı Soğutma Makinelerini yerleştirdik. ThinkPad ile sensörler, dizüstü bilgisayarların nasıl kullanıldığı algılar. İster dizinizin üzerinde isterse masada kullanın, sensörler sayesinde sistemin hangi sıcaklıkta çalışabileceği algılanır. Akıllı Soğutma sistemi ayrıca, daha sessiz ve daha güvenilir bir deneyim sağlar.

  

Kamera kapağı - Gizliliğinizi korur


ThinkPad ile web kameranızı kapamak için yapışkan not veya bant kullanmanız gerekmez. İşinizi kendinize saklamak için tek bir parmak hareketiyle ThinkShutter’ı açabilir veya kapatabilirsiniz. Portföyümüz, kamere kapağıyla bir arada gelen en yüksek ürün oranına sahiptir.



Güvenilir Kalite

 

ThinkPad sistemleri, dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. İşinizi sürdürmenizin bilgisayarınıza bağlı olduğunun farkındayız. Bu nedenle tüm ThinkPad’ler, dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir.

 

 

MIL-SPEC testi - Hayatın karşınıza çıkarabileceği her şeyin üstesinden gelebilir


 

Sistem kesinti süresi için hiç kimsenin zamanı yok. Tam da bu nedenle ThinkPad dizüstü bilgisayarlarımız, dayanıklılık sağlamak üzere sıkı MIL-SPEC testlerinden ve yüzlerce kalite kontrol testinden geçer. Kutupların vahşi doğasından çöllerdeki kum fırtınalarına, sıfır yer çekiminden dökülmelere ve düşmelere kadar yaşamın karşınıza çıkarabileceği her durumda onlara güvenebilirsiniz.


Yüksek batarya ömrü - Mobilitenin ustaları


 

Her şeyden önemlisi, özellikle de hareket halindeyken cihazınıza güvenebilmeniz gerekir. Kimin priz aramak için zamanı var? Cihazlarımız tam da bu nedenle efsanevi pil ömrüyle bilinir. Ancak, daha da çok eğlenmek istediğinizde, Hızlı Şarj özelliği sayesinde öğle yemeği arasından dönünce cihazınızın %80 dolmuş olduğunu göreceksiniz.

 

Kusursuz güvenlik - Kesintisiz güvenlik


Sisteminiz ve varlıklarınız için kesintisiz güvenlik sunan entegre güvenlik özelliklerinden oluşan ThinkShield paketini tam da bu nedenle oluşturduk. Meraklı gözlere karşı sizi uyaran bir ekran, girmeniz oturum açmanız için gereken biyometri verileri, kablosuz ağ sahtekarlıklarını veya verilerinizi şifreleyen sabit yazılımları algılama gibi her türlü görev ve konuda bize güvenebilirsiniz.


Amaca Uygun Tasarım

 

Lenovo, kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla süreç iyileştirmeleri, ergonomi ve kullanılabilirliğe odaklanarak işletmeniz için sonuçlar elde etmeye odaklanmanızı sağlıyor. 

 

İlk katlanabilir ekranlı bilgisayar


 

 

Dünyanın ilk katlanabilir bilgisayarı ThinkPad X1 Fold, kitap gibi açılıp kapanabilir veya bir 13,3 inç OLED ekran için şeklinde kullanılabilir. İsteğe bağlı ve yerleşik 4G veya 5G özelliği sayesinde kablosuz bağlı olsun ya da olmasın dilediğiniz yerden, dilediğiniz zaman bağlantı kurabilirsiniz.

 

TrackPoint

Her ThinkPad bilgisayarının ortasında görünen TrackPoint düğmesinin fareyi tutmakla uğraşmaktan sizi kurtararak sadece bir gün içinde Olimpik bir yüzme havuzuna yakın büyüklükte bir mesafe katedebileceğini biliyor muydunuz?

 

Kristal netliğinde ses


ThinkPad dizüstü bilgisayarların büyük bir bölümünde kristal netliğinde ses deneyimi için çift dizili, gürültüyü engelleyen ve uzaktan ses algılamalı mikrofonlar yer alır. İster bir arama yapın isterse video izleyin, yüksek ses kalitesinin keyfine varacaksınız. En yeni nesil ThinkPad bilgisayarlarda olağanüstü bir müzik dinleme deneyimi içi Dolby Atmos® Hoparlör Sistemi mevcuttur.

 


ThinkPad serisi, çeşitli modeller ve yapılandırmalar sunar. Öne çıkan modeller arasında:

  1. ThinkPad X1 serisi: Üst düzey iş kullanıcılarına yönelik ultra hafif ve ince dizüstü bilgisayarlar ve dönüştürülebilir 2'si 1 arada cihazlar sunar.
  2. ThinkPad T serisi: Dayanıklılık ve performansı bir araya getiren, iş dünyası kullanıcıları için tasarlanmış güçlü dizüstü bilgisayarlar.
  3. ThinkPad P serisi: Mobil iş istasyonları olarak adlandırılan bu dizüstü bilgisayarlar, yüksek performanslı işlemciler ve profesyonel grafik kartlarıyla donatılmıştır. Mühendislik, mimari ve diğer profesyonel uygulamalar için uygundur.
  4. ThinkPad L serisi: Bütçe dostu, yine de güçlü ve güvenilir performans sunan dizüstü bilgisayarlar.
  5. ThinkPad E serisi: Küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygun fiyatlı ve güvenilir performans sunan dizüstü bilgisayarlar.
 

ThinkPad dizüstü bilgisayarlar, Linux veya Windows işletim sistemleriyle kullanılabilir ve genellikle iş dünyası için optimize edilmiş donanım ve yazılım özellikleri sunar. Bu özellikler arasında gelişmiş güvenlik özellikleri, dayanıklı yapılar ve uzun pil ömrü bulunur.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.