Lenovo Z Serisi ile Tanışın!

26-12-2023 15:22
Lenovo Z Serisi ile Tanışın!

Lenovo’nun yeni nesil işgücü için mobil çalışma girişimini nasıl yeniden inşa ettiğini birlikte keşfedelim…

 
 
Lenovo ThinkPad Z Serisi, üretkenliği ve iş birliğini geliştirmeye, destek taleplerini azaltmaya ve çalışanları elde tutma oranını artırmaya yönelik özelliklerle IT ekipleri için birinci sınıf kurumsal mobil deneyimi yeniden keşfediyor. Z Serisindeki iş için hazır AMD Ryzen™ PRO 6000 Serisi işlemci, Microsoft Pluton'un gelişmiş güvenliğine sahip ilk AMD işlemcidir.
 
 
 
 
 
 

 

Sürdürülebilirlik için yeni bir kararlılık:

 
 
%100 oranında bambu ve şeker kamışından elde edilmiş paketleme, %70 oranında tüketici-sonrası geri dönüştürülmüş alüminyum kasa ve PET vegan kapak ile şimdiye kadar üretilmiş en sürdürülebilir ThinkPad serisidir. ThinkPad Z Serisi, %75 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş alüminyum gövdeye sahiptir ve Kutup Grisi ve Bronz (yalnızca Z16) renklerde mevcuttur. Güç, %90 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş pil paketi aracılığıyla sağlanır. Z16 ayrıca %90 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş 65W adaptör sunar. ThinkPad dizüstü bilgisayar ailesinin en yeni üyeleri, Lenovo’nun gezegenimize verdiği önemin ve bu bağlamda öncelik verdiği konuların bir yansımasıdır.
 
 

 
 
 

 

Modern ve ilerici tasarım:


Stil, mobilite ve dayanıklılık en sonunda buluştu! ThinkPad Z serisi; günümüz yenilikçi ve yaratıcılarına nerede olurlarsa olsunlar çalışma olanağı sağlar - hem de iyi bir tasarımla.. Hız, kalite ve hafiflik Z serisinin günümüz çalışma koşullarına sunduğu bir katkı olarak görülüyor.
 

 
 

 

Olağanüstü bir deneyim: 

 
 

AMD Ryzen™ PRO 6000 Series işlemciler ve Windows 11 Pro birlikteliğinin olağanüstü hız sağlar ve tüm günlük bir batarya sunar.
 
Belki de en heyecan verici olanı, serinin AMD'ye özel olmasıdır - her iki model de AMD'nin en yeni Ryzen Pro işlemcilerini kullanırken, Z16 ayrıca bir AMD ayrık GPU içerebilir ve Z13, Lenovo'ya özel bir Ryzen Pro yongası barındırabilir. Böyle bir düzenleme, üst düzey ThinkPad'ler için duyulmamış bir şey değil. Lenovo'nun bir dizi tüketici modeli hem AMD hem de Intel seçeneklerini içerirken, X1 serisinin çoğu Intel'e özeldir ve Intel ile birlikte tasarlanmıştır. Butler, Lenovo'nun benzer şekilde Z serisi kasada AMD ile yakın bir şekilde çalıştığını söylüyor.
 
AMD Ryzen™ PRO işlemcinin güç açısından verimli performansı, üretkenliğin herhangi bir yerden fişe takılmadan devam edebileceği anlamına gelir. Yedek güçle gerçek anlamda hibrit, hareket halindeyken inovasyonun kilidini açın.


 
 
 
 

Sürükleyici İşbirliği: 



Sanal arka planlar ve görüntü kalitesi ile iyileştirme, arka plan gürültüsünü giderme, yüz tanıma ve nesne algılama ile stüdyo kalitesinde konferansın keyfini çıkarın. Ayrıca yeni Z serisi,  elektronik kapaklı bir FHD infrared kameraya ve entegre Dolby Voice® mikrofonlara sahip. Tüm bu özellikler tabii ki yeni nesil işgücünün uzaktan çalışma performansını artırıyor ve "orada gibi" bir video konferans deneyimi sunuyor.



 
 
 


İçsel ve Sürekli Güvenlik:


ThinkShield Platform güvenliği, AMD Ryzen™ PRO işlemci güvenliği ve Microsoft Pluton, sürekli yerleşik koruma sunar.


• Lenovo dış müdahale koruma anahtarı, arka kapak açılırsa IT'yi uyarır

• Akıllı Thunderbolt/USB koruması, bağlantı noktalarını depolama aygıtlarını ve yetkisiz veri aktarımını engelleyecek şekilde yapılandırır

• IR kamera, Windows Hello ile yüz tanımayı etkinleştirir

• Parmak izi okuyucusu, biyometrik kimlik doğrulamanın kolay olmasını sağlar. Lenovo'nun çipte eşleştirme ve ağda eşleştirme parmak izi okuyucuları sektördeki en güvenli okuyuculardır

• Web kamerası gizlilik kapağı ile gizliliğinizi önemser.

 

AMD Ryzen™ PRO işlemcili tüm Lenovo cihazları, ThinkShield Platform güvenliği ile başlayan, yerleşik ve esnek koruma sağlayan Sıfır Güven yaklaşımıyla güvence altına alınmıştır. AMD Ryzen™ PRO işlemciler, Microsoft tarafından tasarlanan ve güncellenen bir çipten buluta güvenlik teknolojisi olan Microsoft Pluton Güvenlik İşlemcisini entegre eden dünyanın ilk x86 işlemcileridir. Pluton, Windows 11 PC'leri sürekli koruma ile güçlendirir. AMD Ryzen™ PRO işlemci güvenliği, sistemleri ve verileri daha iyi korumak için savunmacı, son teknoloji özellikleri katmanlayan derinlemesine savunma güvenlik mimarisiyle bu korumayı güçlendirir.


 

 
 
 
 

 

Neden Lenovo Z Serisi?

 


Lenovo ThinkPad Z13

 

Yeni Lenovo ThinkPad Z13, mobiliteyi ve ilerici tasarımı tanımlıyor. 1,25 kg ağırlığıyla ince ve ultra hafif olan bu 13" WFA güç merkezi, Entegre Radeon™ 7M Grafik Kartına sahip AMD Ryzen™ R6860 PRO 600Z U-Serisi işlemci, inanılmaz bir FHD RGB + IR çift kamera (yeni web kamerası e-deklanşörü, doğal parmak eğrisine uyacak şekilde şekillendirilmiş uçtan uca klavye dahil), Haptic ForcePad™ ve özelleştirilebilir TrackPoint düğmelerinin gıpta ile bakılan kombinasyonuna sahiptir. Ayrıca, yeni ultra dar çerçeve tasarımı, maksimum ekran alanı sağlar.

Arktik Gri Alüminyum, Siyah ve Bronz PET vegan deri olarak mevcuttur.


 

Lenovo ThinkPad Z16


Yeni Lenovo ThinkPad Z16, hareket halindeyken performans için tasarlandı. Bu 16" dizüstü bilgisayar, AMD Ryzen™ R9 PRO 6950 H-Serisi işlemci ve SmartShift özellikli isteğe bağlı, ayrı AMD Radeon™ RX6500M Grafik Kartı tarafından desteklenmektedir. Tüm ThinkPad'ler arasında en büyük ekran-gövde oranı, yeni web kamerası e-deklanşör özellikli birinci sınıf kamera, LTE bağlantısı ve bir ThinkPad'deki ilk 120 mm genişliğindeki Dokunsal ForcePad™ ile günümüzün WFA iş gücünün taleplerini fazlasıyla karşılıyor.

Arktik Gri alüminyum olarak mevcuttur.

 


 




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.